bannerhome

Taart bestellen?

Kijkt u eens op mijn pagina "contact", hier kunt u uw wensen doorgeven.
Als u het formulier heeft ingevuld zal ik u zo spoedig mogelijk benaderen!

 tekening links


Behalve voor eetbare zoetigheden kunt u ook bij mij terecht voor “Zoete Cadeaus“,  op bestelling kan ik voor u allerlei geschenken maken welke u, al dan niet gevuld met iets lekkers, cadeau kunt geven bij speciale gelegenheden.

De mogelijkheden zijn bijna oneindig en het is altijd mogelijk om een thema van bijvoorbeeld een geboortetaart of bruidstaart ook te gebruiken bij de gastencadeautjes, uiteraard is er ook ruimte voor uw eigen ideeën.  

Kaarten, naamslingers,  luierkastelen ( met evt. bijpassende kaart en leuk presentje voor de grote broer of zus),  traktatie doosjes voor op school voor de kinderen , gastencadeautjes voor bruiloft, babyshower, kraamfeest en doop maar ook mooi gedecoreerde paaseieren, Vaderdag,- en Moederdag doosjes en allerlei andere (thema) doosjes om een financieel cadeautje leuk in te verpakken. Voor al mijn kartonnen cadeaus maak ik gebruik van goede kwaliteit materialen waardoor de doosjes langere tijd bewaard kunnen worden.

Op dit moment ben ik ook bezig om nog andere cadeaus te maken zoals emmers met tekst, naambordjes etc. etc. waarbij gebruik gemaakt wordt van zelfklevend vinyl, de komende tijd zal ik ook daarvan foto’s online zetten.

Onderstaand treft u enige voorbeelden aan van dingen die ik in opdracht heb gemaakt en van cadeaus die ik heb gemaakt om zelf weg te geven aan vrienden of familie.

Bent u op zoek naar een leuk origineel cadeau? Neem dan eens contact met mij op!

De Zoete Verleiding?

De Zoete Verleiding is de naam voor mijn hobby, het zelf bakken en decoreren van cupcakes en allerlei soorten taarten.

Vulling

Wist u dat ik meer dan 30 soorten smaken taart vulling maak. Dit zijn heerlijke exclusieve smaken dus voor ieder wat wils. ontdek de heerlijke smaken hier.

Contact gegevens