bannerhome


Welkom in mijn gastenboek !

Plaats een leuk bericht over mijn taarten en lekkers dat ik voor je heb gemaakt.
Alvast heel erg bedankt en tot de volgende taart!

 

 

 

Voeg een bericht toe
 


Marijke: Woezel en Pip taart en cupcakes
Op 10 december 2017 kregen wij voor mijn dochtertje haar eerste verjaardag een super mooie tweelaagse Woezel en Pip taart met bijbehorende cupcakes. Ze waren heel mooi en heel erg lekker, iedereen was er heel tevreden mee en ik ga zeker vaker bij je bestellen. Saskia heel erg bedankt!

zaterdag 06 januari 2018
Rany: Panda taart

Op 28-10-17 onze 3 lagen panda taart opgehaald voor ons 1 jarige dochter. Het was precies wat ik wilde. Het was echt super mooi en het was een heerlijke taart. Heel erg bedankt voor deze prachtige en heerlijke taart Saskia. Groetjes, Rany


zondag 05 november 2017
Marlies: Taart
Voor het 5e jaar op rij weer een super mooie en lekkere taart. Deze keer een Ninjago taart voor onze zoon. Wat was ie blij en wat vond hij de taart lekker!! Voor de mooiste en lekkerste taarten moet je echt bij Saskia zijn. Super bedankt!!!

woensdag 11 oktober 2017
Kim: Wederom een prachtige en heerlijke taart
Saskia maakt al een paar jaar schitterende en lekkere taarten voor onze kinderen. Elke keer weer een feestje om de taart voor de eerste keer te zien. Nu heeft ze ook voor mijn verjaardag een taart gemaakt ... de gasten waren zeer te spreken over de smaak en uiterlijk en wij ook. Saskia, super dank je wel!!

zondag 08 oktober 2017
Nicole Peters: Verjaardags taart

U heeft ons weer blij gemaakt met eerst een mooie grote cupcake! Die zag er heel mooi uit! En daarna de taart. De taart vonden wij heel mooi! Bijna zonde om hem aan te snijden! Maar we zijn blij dat we het toch hebben gedaan want hij was niet alleen heel mooi maar ook nog eens heel lekker! Heel erg bedankt Groetjes Nicole


woensdag 06 september 2017
Annemarie: Bruidstaart
Op de valreep heeft Saskia voor ons nog een fantastische bruidstaart gemaakt, het was kort dag maar toch maakte ze er tijd voor. Telefonisch heb ik mijn wensen besproken en heeft ze me geholpen met de smaken. De taart was heerlijk en iedereen heeft ervan gesmuld. Ik zal haar zeker aanbevelen en mocht ik nog een keer een taart nodig hebben, dan weet ik haar te vinden. Dank je wel Saskia. Groetjes Annemarie en Erik

dinsdag 29 augustus 2017
Daniƫla: Bruidstaart
Saskia heeft voor ons huwelijk op 2 juni 2017 de bruidstaart gemaakt. De taart was in een woord fa-tas-tisch! Van te voren zijn we bij haar langs geweest om de wensen door te spreken en had zij voor ons proeftaartjes gemaakt, hieruit hebben we een keuze gemaakt voor de smaken voor onze bruidstaart op de dag zelf. Zelf had ik een 'schetsje' noem het meer een krabbeltje gemaakt van wat we graag zouden willen en daar is Saskia mee aan de slag gegaan. Op de dag zelf heeft ze netjes zoals afgesproken de taart in de ochtend afgeleverd en hebben we er 's middags met zijn alle van gesmuld. Alle gasten vonden de taart ronduit geweldig en heerlijk smaken (ook niet geheel onbelangrijk ;)) Dank je wel voor de fantastische taart, wanneer we in de toekomst nog eens een taart willen dan nemen we zeker weer contact met jou op! Super service, persoonlijk met veel tijd en aandacht! Dank je wel!

vrijdag 18 augustus 2017
Nicole: Bumba verjaardags taart
De verjaardags taart voor mijn dochter was echt super mooi!! En erg lekker ook.

vrijdag 21 juli 2017
Vanesca : Mooie taarten
Saskia heeft al een paar keer onze taarten gemaakt en elke keer als ik de taarten in ontvangst neemt blijf ik me altijd verbazen over hoe mooi de taarten zijn. Ik zeg ook altijd tegen Saskia ik laat je je gang gaan want ik weet zeker dat je er iets moois van zal maken. De taarten zijn niet alleen mooi maar ook ontzettend lekker. Saskia bedankt voor de mooie taarten en tot de volgende bestelling !!!

dinsdag 18 juli 2017
Maaike: Verjaardagstaarten
Wat een leuke taarten maakt Saskia. Al drie jaar onze taartenmaakster voor de mooie thema taarten voor onze kids!! Rond het thema maakt ze een hele leuke taart, van Planes tot Lego Friends. Volgendet keer wordt de taart zeker weer besteld bij Saskia.

zaterdag 15 juli 2017
 
Powered by Phoca Guestbook

De Zoete Verleiding?

De Zoete Verleiding is de naam voor mijn hobby, het zelf bakken en decoreren van cupcakes en allerlei soorten taarten.

Vulling

Wist u dat ik meer dan 30 soorten smaken taart vulling maak. Dit zijn heerlijke exclusieve smaken dus voor ieder wat wils. ontdek de heerlijke smaken hier.

Contact gegevens