bannerhome

Taart bestellen?

Kijkt u eens op mijn pagina "contact", hier kunt u uw wensen doorgeven.
Als u het formulier heeft ingevuld zal ik u zo spoedig mogelijk benaderen!

 tekening links

Taarten worden gemaakt voor vele soorten gelegenheden en worden daarom ook in ontzettend veel verschillende vormen gemaakt. We kennen natuurlijk de "gewone" ronde, vierkante en rechthoekige taarten, maar ik kan ook diverse andere vormen maken. Bloemvorm, hartvorm, ovaal, komma-vorm, halve bol (voetbal en buik-borsten), mega muffin en ga zo maar door, de mogelijkheden zijn enorm! In principe maak ik mijn taarten van biscuit, maar ook cake is mogelijk.

Stapeltaarten
Het is mogelijk om met behulp van enkele (voedselveilige!) hulpmiddelen taarten van dezelfde vorm of verschillende vormen op elkaar te stapelen, waardoor de taart een extra mooie en feestelijke uitstraling krijgt.

We zien dit natuurlijk al bij bruidstaarten, maar ook voor andere gelegenheden is het mogelijk om een mooie stapeltaart te maken. Kijk eens rond op de fotopagina's,  hier zijn verschillende voorbeelden te vinden.

Cupcakes
Cupcakes zijn de laatste tijd enorm populair, ze zijn redelijk snel te maken, te versieren en met name bij kinderen altijd een succes.Ik kan cupcakes maken welke bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje door de kinderen zelf worden versierd, maar lever ze uiteraard ook, al dan niet gevuld, voorzien van een lekkere toef of leuke afbeelding op fondant.

Mini cupcakes
Mini cupcakes gaan altijd per 24 stuks, gewone cupcakes per 12 stuks en worden geleverd in een leuke doos.

Mijn cupcakes worden altijd gemaakt met echt roomboter en niet met margarine!

De Zoete Verleiding?

De Zoete Verleiding is de naam voor mijn hobby, het zelf bakken en decoreren van cupcakes en allerlei soorten taarten.

Vulling

Wist u dat ik meer dan 30 soorten smaken taart vulling maak. Dit zijn heerlijke exclusieve smaken dus voor ieder wat wils. ontdek de heerlijke smaken hier.

Contact gegevens